Butikssäljare (deltid) Beijer Karlshamn

Butikssäljare (deltid) Beijer Karlshamn

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Är du en serviceinriktad person med en bakgrund inom försäljning? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Söker du en tjänst på deltid så är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu efter sin nya butikssäljare till vår filial i Karlshamn. I rollen som butikssäljare består din vardag av mycket variation och ansvar. Uppgifter du möter dagligen kan vara:
  • Försäljning till kund i butik
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Kassaarbete
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Kampanjarbete, exponera varor
  • Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
Vi söker dig som

Värderar vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om att alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare! Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel.

Vad erbjuder Beijer

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Tjänsten är på deltid (50%) med start så snart som möjligt. Placeringsort Karlshamn.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial denise.nilsson@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.