Reservdelstekniker

Reservdelstekniker

Vi söker en reservdelstekniker till Karlshamn

Börjessons i Karlshamn har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi behöver förstärka vårt reservdelsteam i Karlshamn.

Dina arbetsuppgifter

Som reservdelstekniker hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Personliga egenskaper

Du är social, positiv, initiativtagande och stresstålig och har ett inre driv för att vilja utveckla både verksamheten och dig själv personligen. Du skall vilja gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du är också strukturerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom bildelsbranschen. Vi ser att du är enormt noggrann har ett bra ordningssinne men framförallt att du gillar att leverera service till interna så som externa kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Volkswagen Groups märken eller annan erfarenhet från bilbranschen. Men det är inget krav. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Datakunskaper såsom Etka, Automaster, och Cabas är meriterande. Ett stort intresse för sociala medier och att arbeta med detta marknadsföringsmässigt är ytterligare ett plus.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida:

https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Tomas Olsson, tomas.olsson@borjessonsbil.se

Sista ansökningsdatum är 2021-05-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.