Däckmontör/Gummigubbe

Däckmontör/Gummigubbe

Vi söker en Däckmontör/Gummigubbe för tunga fordon till Däckcentrum i Blekinge AB

Däckcentrum är Blekinges största däckföretag på tunga sidan. Våra kunder är allt ifrån små enmansåkerier till de största flottorna. Vi servar och lagar även entreprenaddäck åt lant- och skogsbruk samt entreprenadmaskiner i t.ex. stenbrott. Dessutom är vi heltäckande när det gäller personbilsdäck på samtliga orter i Blekinge. Vi har däckhotell för både person- och lastbilar. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt Hjärtsäker zon.

Efter många år i trogen tjänst går nu vår verkmästare i Karlshamn i pension och vi söker hans efterträdare.

I arbetet ingår att hjälpa våra kunder på tunga sidan att ta hand om däcken på sina lastbilar och släp. Du har ett stort förtroende hos våra åkare, då du även är rådgivare . Du arbetar i ett team här i Karlshamn, med ytterligare en kollega på lastbilssidan. Tillsammans sköter ni affären.

Du behöver vara en praktiskt och klurig person för att klara de olika momenten. Du är affärsmässig i din relation till kunden, eftersom du ska sälja däck och tillbehör till affären. Du har erfarenhet från däckbranschen, och då på tunga sidan. Kanske har du arbetat på ett åkeri, men vill fokusera på den spännande däckmarknaden.

Till våra största kunder har vi viss jourservice, vilket innebär att du måste klara av tungt arbete utomhus liksom i verkstaden. Det kan också bli obekväma arbetstider.

Transportbranschen är i en stor förändringsprocess, liksom lastbilsmarknaden. Du behöver vara intresserad av lastbilar och den nya tekniken som finns i bilarna idag, men också den utveckling som kommer ske de närmaste åren.

Självklart har du lastbilskörkort.

Vi erbjuder:
  • Avtalsenlig lön
  • Variationsrikt arbete
  • Friskvårdsbidrag
  • Oändliga utbildningsmöjligheter
  • Sparande i vår vinstandelsstiftelse
  • Ett stabilt företag som utvecklas hela tiden
  • Fantastiska kollegor
Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Verkstadschef Magnus Hasselberg via mail: magnus.hasselberg@dackcentrum.se.

Välkommen med din ansökan via https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/

Sista ansökningsdatum är 2020-01-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.