Säljare till XL-Bygg Karlshamn

Säljare till XL-Bygg Karlshamn

Är du XL-Byggs nästa medarbetare? Trivs du i en butiksmiljö och har ett naturligt service- och säljintresse? Då har Adecco tjänsten för dig!

Om tjänsten
XL-Bygg i Karlshamn söker just nu en Butikssäljare/Lagersäljare för att utöka sitt team.

Som butik och lagersäljare är du oftast den person kunden kommer i kontakt med först vilket innebär att du har ett stort ansvar för att få kunden nöjd med sitt besök på XL-bygg.
Som butik och lagersäljare på XL-bygg förväntas du bidra med god service, affärsmässigt tänkande men du ska även kunna visa på att du vill utvecklas och växa med verksamheten. Du har många olika ansvarsområden och arbetsuppgifter så som:
  • Kassaarbete
  • Varumottagning
  • Kundmottagning
  • Varupåfyllning inklusive priskoll
Om dig
Vi söker en driven butiksäljare/lagersäljare med sinne för service och struktur. Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete, gärna i en säljande roll och förstår vad det innebär att vara kundens naturliga val.

Vidare är du en glad och positiv person med god social kompetens. Du har ett affärsmannamässigt tänkande och tänker alltid på kundens bästa. För övrigt är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen samt truckkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om XL-Bygg
XL-Bygg är ett privatägt företag som står för tradition, kvalité och service. Deras ambition är att ge dig som kund en heltäckande service och ett komplett sortiment varor för byggmarknadens behov.
XL-Bygg jobbar under ständig utveckling och är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Medlemskapet i XL-Bygg kedjan gör att de kan erbjuda dig en starkare produkt till ett bättre pris. Här kan du få hjälp med allt från trälister och glasverandan till kompletta materialleveranser för hela byggen.

För mer information: https://www.xlbygg.se/karlshamn

Om anställningen
XL-Bygg har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Butik, kassa, bygg, sälj, lager, kunder, truck, Karlshamn, Blekinge, Adecco
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.