Säkerhetstekniker till Elcom

Säkerhetstekniker till Elcom

Är du serviceinriktad och brinner för att vidareutvecklas? Har du tidigare erfarenhet som säkerhetstekniker? Då ska du söka denna tjänst till Elcom!

Om tjänsten
Vi söker säkerhetstekniker med bred kompetens som vill vara med och utveckla Elcoms verksamhet vidare. I din roll kommer arbetsuppgifterna att vara varierande, där såväl kompetens som självständighet krävs för att hitta kvalitativa lösningar åt kunderna.

Som tekniker hos Elcom kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/installation av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem.

Du kommer att ha ansvar för att kunder tillhandahåller rådgivning med unika säkerhetslösningar genom att erbjuda alltifrån analys till installation samt support. Resor och övernattningar kan ingå i tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad då kundkontakt ingår i ditt arbete. Som person är du lyhörd för att på bästa sätt finna kvalitativa lösningar till kunderna. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, stresstålig och initiativförmåga. Du har ett stort intresse och driv, samt strävar efter att ständigt utvecklas.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du har några års erfarenhet av arbete som säkerhetstekniker
  • Du har bred erfarenhet av att jobba med olika säkerhetssystem
  • Svenska samt engelska i tal och skrift
  • B-Körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Elcom
Elcom är ett ledande företag inom el, IT och säkerhetsteknik, med huvudkontor i Karlshamn och har idag verksamhet i Södra Sverige. Elcom vill medverka till att skapa bra systemlösningar som kan skapa goda förutsättningar för trygg och säker arbetsmiljö för sina kunder, dess medarbetare och besökare. Med prioritet på kompetens, erfarenhet, service och kvalitet.
Elcom:s strategi är att de skall åta oss utförande av uppdrag åt kunder som är medvetna om vikten av hög service och kvalitet. Elcom erbjuder kompletta lösningar, stora som små.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Teknik, säkerhet, service, installation, brand, inbrott, rådgivning, Elcom, Karlshamn, Adecco, Blekinge
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.