Montör och tillverkning inom bildekor och skyltar

Montör och tillverkning inom bildekor och skyltar

Har du ett grafiskt seende och gillar montering? Är du noggrann och en händig person? Då ska du söka denna tjänst som folierare till Top Score!

Om Top Score
Top Score är ett reklamföretag som arbetar med allt från profilkläder, arbetskläder, bildekor, skyltar & fotografering mm. Deras nya fräscha lokaler ligger centralt i Karlshamn och de vänder sig främst till företag och föreningar.

För mer information besök deras hemsida: http://topscoreprofil.se/

Om Tjänsten
Som folierare kommer dina arbetsuppgifter vara att printa, laminera, skära folie till dekor och olika tryckprodukter och sedan förbereda för montage. Därefter kommer du delta i monteringen av skylt och dekor.
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du har möjlighet att utveckla dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Tillverkning
  • Montering
  • Design
Om Dig
Du som folierare bör vara en person som är flexibel och inte räds för att anta många olika arbetsuppgifter. Du bör vara självgående och ha ett intresse för teknik och design. Då arbetet som folierare innebär mycket pill och plock bör du ha ett gott tålamod. Är du kreativt lagd och har en vilja att utvecklas finns stora möjligheter att göra detta i företaget.

Viktigt för tjänsten:
  • Datorvana
  • Körkort B
  • Händig & noggrann
  • Grafisk seende
Det är önskvärt om du har erfarenhet eller kunskap av Adobe Illustrator eller CorelDRAW.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som folierare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med blir du konsult via Adecco och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergå till en anställning direkt hos vår kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Ericsson via 073 684 77 53.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.