Stabil och tålmodig driftoperatör till E.ON Gas i Karlshamn

Stabil och tålmodig driftoperatör till E.ON Gas i Karlshamn

Nu söker vi dig som är studerande, gärna inom ett tekniskt ämne och har minst 1,5 år kvar av dina studier. E.ON Gas söker en flexibel driftsoperatörer till deras kontor i Karlshamn som kan arbeta extra vid behov. Det är viktigt att du som person har ett säkerhetstänk och är tålmodig för att lyckas och trivas i rollen. Vi ser också att du har ett genuint intresse för teknik och har lätt för att komma överens med andra.

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ON Gas räkning en driftsoperatör till extraarbete under terminerna.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON Gas i Karlshamn, cirka fyra kilometer från centrum.

Arbetsuppgifter

Som driftoperatör kommer du att arbeta med övervakning från anläggningens kontrollrum. Kontrollrummet ligger i anslutning till hamnen där E.ON Gas har sitt kontor. Processen startar när fartyget anländer till hamnen. Det är hamnpersonalen som kopplar på slangarna, när allt ser bra ut och säkerhetsgenomgången är klar startar pumpningen. Det är i detta stadie som övervakningsarbetet påbörjas för driftoperatören. Gasolen som transporteras i slangarna kommer till det tryckta eller till det kylda bergrumslagret som båda övervakas från samma kontrollrum.

Du kommer till exempel att:
 • Läsa av tryck, temperaturer och nivåer
 • Göra löpande lageravräkningar och stämma av att det inte finns några avvikelser
 • Vid larm som utlösts på grund av större avvikelser i tryck, temperatur och gasolnivå följa de rutiner som finns
 • Ha diverse administrativa arbetsuppgifter inom till exempel ekonomi
Arbetstiderna kan variera mellan dag och natt, där passen oftast är enligt: 06-14, 14-22, 22-06 eller 07-16.

Detta är ett meriterande extraarbete för dig med ett tekniskt intresse som vill utveckla ditt säkerhetstänk och ansvarstagande inom en spännande bransch.

Vi söker dig som
 • Är studerande, gärna inom en teknisk eftergymnasial utbildning
 • Har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har möjlighet att arbeta extra utöver dina studier. Du ska kunna arbeta cirka 10 h per vecka
 • Kan kommunicera på engelska, eftersom fartygen kommer från olika delar av världen
 • Har goda kunskaper i det svenska språket
 • Kan gå in och arbeta med en dags notis
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete tidigare, exempelvis från processindustrin där du kommit i kontakt med kontroll- och säkerhetsarbetet. Detta är dock inget krav.

Som person är du lugn och stabil då du ska klara av att hantera en larmsituation. Du ska ha ett säkerhetstänk i allt du gör och det ska prägla hur du arbetar. Det är också av högsta vikt att du är noggrann och har ett sinne för detaljer. En viktig egenskap som krävs för att trivas i rollen är att du är tålmodig. Du ska inte ha några problem med att sitta still och övervaka olika kontrollverktyg (ett flödesschema på väggen samt en datorskärm med all information) samtidigt som koncentrationen ligger på en hög nivå.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Flexibelt, men minst 8h per vecka
 • Placering: Karlshamn, cirka fyra kilometer från centrum
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON Gas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON Gas är det företag i E.ON koncernen som förvaltar det naturgasnät som transporterar ut energigas till koncernens kunder.