Butiksbiträde till företag i Karlshamn!

Butiksbiträde till företag i Karlshamn!

Till vår kund i Karlshamn söker vi nu personal till deras butik. För att trivas i rollen så brinner du för kundkontakt och att du inte räds att ta tag där det behövs. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en serviceinriktad butiksmedarbetare till företagets butik i Karlshamn med start 1 maj. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig till 31 augusti initalt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Arbetsuppgifter

I din roll som butiksmedarbetare kommer arbeta med vanligt förekommande uppgifter i butiken. Framförallt kommer du att:
 • Packa upp inlevererade varor på morgonen
 • Genomföra inventering i butiken
 • Ge service till kunderna
 • Orderhandläggning i SAP
Vi söker dig som
 • Är student på eftergymnasial nivå eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Är serviceminded och kundorienterad
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta
Har du tidigare erfarenhet av arbete på lager och/eller i butik är detta mycket meriterande.

Som person trivs du bra i kontakt med både kunder och uppskattar ett gott samarbete med dina kollegor. Här gäller det att du är ansvarsfull och driven i ditt arbete samtidigt som du har fokus på service gentemot kund! Du har gärna ett tekniskt intresse för att lättare kunna sätta dig in i företagets produkter.

Övrig information
 • Arbetstider: Vardagar dagtid, 07:00 - 12:00.
 • Omfattning: Deltid 1 maj - 31 augusti
 • Placering: Karlshamn
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se