Teknisk innesäljare till AIA

Teknisk innesäljare till AIA

Är du en lagspelare som alltid sätter kunden i fokus? Har du erfarenhet av kylteknik? Då ska du söka denna tjänst som teknisk innesäljare hos AIA, LU-VE Sweden.

Om tjänsten
Du som Teknisk Innesäljare har uppdraget att utforma konkurrenskraftiga produktkombinationer baserade på kundens verkliga behov, driva ett aktivt offertarbete samt leverera teknisk support och reklamationshantering som säkerställer kundens funktionella behov.

I din roll som Teknisk innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebära:
 • Aktivt utreda kundens verkliga behov, via kundkontakter eller via säljare, samt på given behovsspecifikation utforma konkurrenskraftiga produktkombinationer med aktuella produktvalsprogram.
 • Vid behov agera projektledare i mer komplicerade kundorderprojekt som säkerställer kundleveransen.
 • Utforma kompletta offerter och enklare offertpresentationer direkt till kund eller via säljare.
 • På uppdrag av säljarna bedriva en systematisk och aktiv offertuppföljning.
 • Användare av CRM systemet LIME samt ansvarig för uppdateringar av kända förändringar i kundinformation, affärsmöjligheter, offerter och order etc.
 • Vara tillgängliga i företagets växel för teknisk support och reklamationshantering
 • Vid behov delta i kundevent, mässor och liknande aktiviteter.
 • Verka för en god kommunikation och ständigt förbättrat samarbete med kollegor i koncernen i allmänhet och koncernens Sälj- och Teknikavdelning i synnerhet.
Om dig
Vi söker dig som är en driven säljare med viljan att lära och utvecklas, du har möjlighet att vara med och forma tjänsten efter dig själv. Du är en lagspelare som alltid sätter kunden i fokus och har en mycket hög servicegrad. Kyltekniska kunskaper är mycket meriterande samt kunskap av arbetsverktyg: Office 365, SAP & LIME.

Krav för tjänsten är:
 • Engelska - god professionell nivå
 • Säljkunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om AIA
AIA är ett varumärke ägt av LU-VE Sweden AB. Verksamheten grundades 1960 och är idag ca 40 anställda som arbetar med utveckling, produktion och försäljning av luftvärmeväxlare i deras fabrik i Asarum i Blekinge. Deras produkter är välkända för sin höga kvalitetsnivå och goda leveransservice.

AIA arbetar väldigt hårt för sina värderingar som består av fyra tårtbitar, Laget LU-VE Sweden, Passion, Professionalism och Respekt. De strävar efter att varje medarbeate ska arbeta efter detta.

För mer information: http://www.aia.se/

Om anställningen
AIA har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via 073-684 77 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Kylteknik, teknik, säljare, innesäljare, AIA, LU-VE, Asarum, Karlshamn, Adecco
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 okt (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.