Projektledare till AIA

Projektledare till AIA

Vill du ha möjlighet att kunna påverka och utforma en tjänst efter din egna förmåga? Har du tidigare erfarenhet som projektledare? Då ska du söka denna tjänst som projektledare till AIA, LU-VE, Sweden.

Om tjänsten
Som projektledare kommer du forma och lägga grunden för AIAs projekthantering samt kunna vara med och forma tjänsten efter dig och dina kunskaper. Du kommer vara med och bygga upp ett projekthanteringssystem och vara ledaren i alla projekt vilket betyder att du har ägandeskap i projektet. Sammanställa information från kunder och läsa handlingar kommer ingå i ditt dagliga arbete. Du kommer ha direktkontakt med kunden fram till att projektet är slutfört.

Om dig
Vi söker dig som har ett mycket gott sinne för ordning och reda samt goda administrativa vanor. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har ett starkt driv. Du har dokumenterat goda projektledaregenskaper på minst 3 år och gärna erfarenhet från internationell projektplanering. Önskvärt om du har erfarenhet från byggbranschen alternativt industrin.

Vidare ser vi att du är en mycket kommunikativ människa med goda ledaregenskaper och har lätt för att hantera stressiga situationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Dokumenterat goda projektledaregenskaper
  • Erfarenhet från internationell projektplanering
  • Administrativa kunskaper
  • Goda ledaregenskaper
  • Svenska
  • Engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om AIA
AIA är ett varumärke ägt av LU-VE Sweden AB. Verksamheten grundades 1960 och är idag ca 40 anställda som arbetar med utveckling, produktion och försäljning av luftvärmeväxlare i deras fabrik i Asarum i Blekinge. Deras produkter är välkända för sin höga kvalitetsnivå och goda leveransservice.

AIA arbetar väldigt hårt för sina värderingar som består av fyra tårtbitar, Laget LU-VE Sweden, Passion, Professionalism och Respekt. De strävar efter att varje medarbetare ska arbeta efter detta.

För mer information: http://www.aia.se/

Om anställningen
AIA har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via 073-684 77 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.