Marknadskommunikatör till AIA

Marknadskommunikatör till AIA

Är du på jakt efter ett utmanande och utvecklande arbete som marknadskommunikatör? Har du lätt för att kommunicera och är en riktig lagspelare? Då ska du söka denna tjänst som marknadskommunikatör till AIA, LU-VE Sweden.

Om tjänsten
Som marknadskommunikatör har uppdraget att systematiskt utvärdera affärsmöjligheter, inneha huvudansvaret för kundregister och CRM system samt planera, strukturera och genomföra bolagets planerade marknadsaktiviteter och marknadskommunikation.

Tjänsten som marknadskommunikatör kommer även innefatta orderregistrering, uppdatering av ordererkännanden, leveransbevakning mm, med kundkontakt, samt ansvara för att kunddata i vårt affärssystem SAP är korrekt och uppdaterad.

I din roll som marknadskommunikatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebära:
 • Vara delaktig i framtagandet av marknadsplan, marknadskampanjer och marknadsmaterial.
 • Utvärdera affärsmöjligheter i källor som Byggfakta och branchmagasin mfl för överlämning till Sales (Affärsutvecklare och Segmentansvariga Säljare) för vidare bearbetning.
 • Ägare och administratör till bolagets CRM system samt ansvarig för att det ständigt är uppdaterat.
 • Assistera Sales i planering och genomförande av mässor och seminarier
 • På uppdrag utföra Telemarketing, Direkt utskick, Mailutskick, informationsbrev mm
 • Uppdatera hemsidan och övriga nätbaserade medier som Slussen och Kyla & Värme mfl.
 • Verka för en god kommunikation och ständigt förbättrat samarbete med kollegor i koncernen i allmänhet och koncernens Marknadsavdelning i synnerhet.
Om dig
Vi söker dig som alltid sätter kunden i fokus, är en lagspelare med mycket god social förmåga och hög servicegrad. Du behöver inte ha tidigare tekniska kunskaper om viljan att lära sig finns.

Meriterande för tjänsten är:
 • Lagspelare
 • Mycket god kommunikationsförmåga
 • Engelska- god professionell nivå
 • Erfarenhet eller kunskap inom layout, design eller marknadsföring
 • Kunskap av arbetsverktyg: Office 365, SAP, LIME
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om AIA
AIA är ett varumärke ägt av LU-VE Sweden AB. Verksamheten grundades 1960 och är idag ca 40 anställda som arbetar med utveckling, produktion och försäljning av luftvärmeväxlare i deras fabrik i Asarum i Blekinge. Deras produkter är välkända för sin höga kvalitetsnivå och goda leveransservice.

För mer information: http://www.aia.se/

Om anställningen
AIA har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via 073-684 77 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Marknadskommunikatör/Marknad/Kundfokus/AIA/LU-VE/Karlshamn/Asarum/Adecco
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.