Vikarierande Processoperatör Flingproduktionen

Vikarierande Processoperatör Flingproduktionen

Vi söker nu en ny vikarie till vår Flingproduktion i Karlshamn
AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.

Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.

Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.

We are AAK – The Co-Development Company

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Vi söker nu en vikarie till vår Flingproduktion. I vår Flingproduktion producerar vi foder samt tekniska produkter i semiautomatisk utrustning. Våra produkter förpackas i säck av varierande storlekar. I rollen som processoperatör i vår Flingproduktion består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att styra och övervaka maskiner i kombination med arbete med processutrustning. I rollen ingår även att genomföra regelbundna kvalitets- och säkerhetskontroller i syfte att uppnå högsta möjliga kvalité i kombination med kvantitet samt tillhandahålla bästa möjliga leveransservice ut till våra kunder.

Den höga efterfrågan på AAK:s produkter innebär att dina arbetstider kommer att variera från tidig morgon, sen kväll såväl som nätter och helger, då produktionen behöver vara igång årets alla dagar.

Höga krav ställs på noggrannhet samt problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att vi tillsammans når avdelnings mål.

Din placeringsort är i Karlshamn och du kommer att rapportera till Chef för Kalkfetts- och Flingproduktion. Tjänsten är ett vikariat fram till den 17 januari 2021 och arbetstidens förläggning är 6-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom teknik/natur eller motsvarande. Truckkort är ett krav. Har du erfarenhet av arbete i affärssystemet SAP ser vi det som en fördel. Tidigare erfarenhet från arbete som operatör inom process- eller tillverkningsindustri är meriterande.

Personliga förmågor:
Som person har du en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Bland personliga egenskaper värdesätter vi särskilt att du är initiativrik, noggrann, har förmåga att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Vi förväntar oss att du tar stort ansvar för vad du presterar och att du är driven i ditt arbetssätt. Du gillar problemlösning.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Kalkfetts- och Flingproduktion. Peter Hallström på telefon 0708 496 189 eller via mail peter.hallstrom@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Marie Sundström på telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com.

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 14 december. Vi kommer dock att utvärdera ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka om du är intresserad. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Peter Hallström
Telefon 0708 496 189
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.