Underhållsberedare

Underhållsberedare

Vi söker nu en Underhållsberedare till vår produktionsanläggning i Karlshamn

AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.

Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.

Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.

We are AAK – The Co-Development Company

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Vi söker nu en Underhållsberedare till vårt Mekaniska underhåll.

Avdelningen ingår i Underhållsavdelningen som ansvarar för driftsäkerhet och utveckling av anläggningens teknik och fastigheter. I underhållsavdelningen ingår fem avdelningar; Mekaniskt underhåll, El & Instrument, Automation, Fastighet samt Teknisk konstruktion.

I rollen som Underhållsberedare utvecklar och förbättrar du det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet för att nå verksamhetens mål. Du kommer att svara för beredning av underhållsarbeten inom ett av våra produktionsområden. Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktion där du svarar för koordineringen av avhjälpande och förebyggande åtgärder samt beredning vid planerade underhållsstopp. Du kommer att vara medlem i "driftsäkerhetsgruppen" för produktionsområdet där vi arbetar med bl.a. rotorsaksanalyser, utveckling av underhållsplaner samt ABC-klassificering. Du kommer även att ingå i arbetet med våra investeringsprojekt med fokus på underhållsaspekter.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chefen för Mekaniskt underhåll. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är dagtid.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom teknik/natur, gärna med inriktning mot underhåll, eller motsvarande teknisk kompetens inom relevant område. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete med underhåll inom process- eller tillverkningsindustri.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i underhållssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:
Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland de personliga egenskaper som vi särskilt värdesätter kan nämnas god analytisk förmåga, ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt att du gillar problemlösning. Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Koncernspråket är engelska och vi ser därför gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår Chef för Mekaniskt underhåll, Patric Jönsson på telefon 0734-445054 eller via mail patric.jonsson@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Marie Sundström på telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 18 april 2021. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
Mer info
Kontaktperson Patric Jönsson
Telefon 0734-445054
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)