Produktionspersonal Råolja, 5-skift

Produktionspersonal Råolja, 5-skift

Vi söker nu tre nya medarbetare till Råoljan på vår anläggning i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Vi söker nu nya medarbetare till Råoljan. Råoljan ansvarar för att lossa och lasta bulkbilar och fartyg till rätt cistern.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lasta och lossa bulkbilar, men det ingår även en del administrativa arbetsuppgifter som till t ex provregistrering och godsrapportering av lastning och lossning. Du kommer också att lossa fartyg som kommer med flytande produkter. Du är ansvarig för att hålla ordning och reda inom ditt ansvarsområde.

Höga krav ställs på noggrannhet samt problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att vi tillsammans når avdelningens mål.

Din placeringsort är i Karlshamn och du kommer att rapportera till Chef för Bulk, Råolja och Tefac:s utlastning. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är 5-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasieexamen. Truckkort är ett krav. Har du erfarenhet från arbete i SAP är detta meriterande.

Personliga förmågor:
Som person har du en vilja att utveckla både dig själv och våra arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi särskilt att du är noggrann, initiativrik, har förmåga att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Bulk, Råolja och Tefac:s utlastning, Robin Gunnarsson på telefon 0454-82368 eller via mail robin.gunnarsson@aak.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Anna Karin Nilsson på telefon 0454-823 27 eller via mail annakarin.nilsson@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2020. Urval sker löpande.

Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Anna Karin Nilsson
Telefon 0454-823 27
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.