Processoperatör - Pannskötare, Ångcentralen

Processoperatör - Pannskötare, Ångcentralen

Description

Vi söker nu en Processoperatör - Pannskötare till Ångcentralen i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten

Inom avdelningen Driftshjälpmedel ingår Ångcentralen och Reningsverket. Ångcentralen ansvarar för att försörja produktionsanläggningen i Karlshamn med all media såsom ånga tryckluft, kylvatten,stadsvatten, hetvatten,kvävgas och fjärrvärme.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är drift och övervakning av vår panncentral med kringliggande supportsystem.Vi har en flexibel panncentral med 4 pannor därhuvudpannan eldas med träpellets och övriga pannor kan eldas med bioolja /gasol/eldningsolja eller el, så optimering och styrning är en del av det dagliga arbetet för att uppnå en så effektiv drift som möjligt både miljömässigt och kostnadsmässigt.Installerad effekt är ca 80 MW.
I rollen som processoperatör väljer du bränsle efter dags
  • eller timpris då vi är kopplade mot spotprismarknaden. Tjänsten innebär ett nära samarbete mellanSkiftchef och operatör i reningsverk och även med vår underhållsorganisation.
Då du blir ansvarig pannskötare på ditt skift ställs höga krav på förmåga till felsökning och problemlösning vid behov.Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chefen för Driftshjälpmedel. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är 6-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:

Vi söker dig som har enpannskötarutbildning eller motsvarande tekniskkompetens inom relevant område. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbetesom operatör inomprocess- eller tillverkningsindustri.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:

Du har en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi att du är noggrann, har förmågan att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Du gillar problemlösning.

Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Koncernspråket är engelska ochser därför gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Kontaktperson

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Driftshjälpmedel Anderas Thoressonpå telefon 0454-828 28eller via mailandreas.thoresson@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Karin Nilsson, HR Business Partner,telefon 0454-823 27 eller via mail anna-karin.nilsson@aak.com

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst tillsenast den 30 september 2018.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
Mer info
Kontaktperson Anderas Thoresson
Telefon 0454-828 28
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)