Processoperatör Hydrering

Processoperatör Hydrering

Vi söker nu en Processoperatör till Hydreringen i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder. AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Vi söker nu en Processoperatör till vår Hydreringsavdelning. Hydreringen ansvarar för att tillverka oljekomponenter, antingen för leverans direkt till kund eller för vidare användning i fabriken.

Hydreringen består av två delar; Hydrering och Omestring. De huvudsakliga arbetsuppgifterna utförs i första hand från manöverrum och inkluderar drift och övervakning av anläggningen samt kringliggande supportsystem. Då processerna har varierande automationsgrad ingår både styrning via styrsystem såväl som manuell styrning av process.

I rollen som Processoperatör ansvarar du för avdelningens dagliga drift inklusive övervakning, styrning och optimering av processerna. Andra förekommande arbetsuppgifter är bl.a. produktionsrapportering, dosering av tillsatser samt provtagning. Tjänsten innebär även ett nära samarbete med våra planerings- och underhållsavdelningar.

Höga krav ställs på processförståelse samt förmåga till felsökning och problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chef för Hydreringen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är kontinuerligt 6-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom teknik/natur eller motsvarande. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete som operatör inom process- eller tillverkningsindustri.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:
Du har en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi att du är noggrann, har förmågan att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Du gillar teknik, problemlösning och högt tempo.

Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Hydreringen Mathias Andersson på telefon 0708-256538 eller via mail mathias.andersson@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Karin Nilsson, HR Business Partner, telefon 0454-823 27 eller via mail anna-karin.nilsson@aak.com

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst till senast den 22 december 2019. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
Mer info
Kontaktperson Anna Karin Nilsson
Telefon 0454-823 27
Område Karlshamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (10 dagar kvar)