Forklift Driver

Forklift Driver

Vi söker nu en ny Truckförare till Lager E4 i Karlshamn

Om tjänsten
Vi söker nu en truckförare till Lager E4.

Lagerverksamheten består av fyra olika avdelningar. På Lager E4 är vår uppgift är att förse våra kunder med bästa möjliga leveransservice och kvalitet samt se till att vår produktion kan producera utan störningar.

Dina huvudsakliga uppgifter som truckförare är att lasta och förbereda gods, men även en del administrativa arbetsuppgifter som till exempel skriva plocklistor och registrera lagerförflyttningar ingår i tjänsten.

Höga krav ställs på noggrannhet samt problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att vi tillsammans når avdelningens mål.

Din placeringsort är i Karlshamn och du kommer att rapportera till Chef för lager. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är 2-skift.

Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har gymnasieexamen. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete som truckförare. Truckkort är ett krav. Har du erfarenhet från arbete i SAP är detta meriterande.

Personliga förmågor:
Som person har du en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Bland personliga egenskaper värdesätter vi särskilt att du är noggrann, initiativrik, har förmåga att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår TF chef för Lager, Dennis Connysson på telefon 0454-82264 eller via mail dennis.connysson@aak.com .

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Anna Karin Nilsson på telefon 0454-823 27 eller via mail annakarin.nilsson@aak.com.

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst, senast den 17 november 2019.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.
Mer info
Område Karlshamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Högt prioriterade områden för AAK Karlshamn är; energi, miljö och produktivitet.