Back Office Sourcing & Trading

Back Office Sourcing & Trading

Description

Vi söker nu en ny medarbetare tillSourcing & Trading, back office-funktionen, i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Om tjänsten

Som back office-funktion på vår Sourcing & Trading-avdelning kommer du att hantera inköpta råvaror, från leverantör till vår fabrik. Du ansvarar för att råvarorna anländer till fabrik vid rätttidpunkt och att dokumentationen är korrekt och säkerställer att råvaruflödet sker effektivt och på rätt sätt. I tjänsten ingår såväl externa kontakter med kontrollanter, transportbolag, tullmyndigheter och banker som interna kontakter med produktionsplanering och andra bolag inom AAK-koncernen. Vi arbetar nära våra Sourcing & Trading-avdelningar runt om i världen. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt utvecklingsarbete och du kommer aktivt att ta del i detta genom att utveckla nya processer och arbetsrutiner för att få en effektivare hantering av administration kring råvaruinköpen.

Du kommer att arbeta med ett antal betydelsefulla arbetsuppgifter:
  • Ansvara för administration och dokumentation av fysiska affärer och börs/pappersaffärer
  • Administrera kontrakt samt fakturahantering
  • Assistera Sourcing & Tradings inköpare
  • Kontroll och hantering av skeppningsdokument
  • Tullhantering

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till Stefan Eriksson, Team Leader Back Office. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och god datorvana. Du för dig väl i tal och skrift och eftersom vi är en internationell verksamhet är det en förutsättning att du talar och skriver engelska flytande. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av SAP, som är vårt affärssystem, så är det en fördel.

För att lyckas med jobbet krävs att du är handlingskraftig, stresstålig och bra på att arbeta i team. Du bör vara diplomatisk till din läggning och uppfattas som en smidig samarbetspartner. Det ställs stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga då tjänsten tidvis kräver snabbt agerande och kreativa lösningar. Du gillar att arbeta brett och supportar gärna andra funktioner inom avdelningen. Som person är du strukturerad och tar stort ansvar för vad du gör/presterar.Vi förväntar oss att du har ett bra driv och att du gärna tar initiativ till att effektivisera och förbättra arbetet på avdelningen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktpersoner och ansökan

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Stefan Eriksson, Team Leader Back Office, på telefon
  • 46454823 59 eller via mail stefan.eriksson@aak.com
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Olsson, HR Manager, på telefon 0454-823 21 eller via mail, malin.olsson@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst.Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt eller allra senast den 21 november 2018. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
Mer info
Kontaktperson Malin Olsson
Telefon 0454-823 21
Område Karlshamn
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aak.se
Sista ansökningsdag 21 nov (7 dagar kvar)