Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Skyddsvakt - Gruppledare

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Motiveras du av att utveckla dig själv och andra? Här kan du hjälpa oss att få våra team att fungera som allra bäst och samtidigt göra en samhällsinsats.

Vi på Securitas letar just nu efter en skyddsvakt som även innehar rollen som gruppledare. Här kommer du tillsammans med övriga skyddsvakter och chefer att arbeta med att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare. I rollen arbetar du som skyddsvakt med uppgift att se till att du och ditt team har rätt förutsättningar att genomföra det dagliga arbetet på bästa möjliga sätt.

Genom ditt engagemang i teamet och tydligt ledarskap lägger du grund till väl sammansvetsade team. På Securitas vill vi vara bäst i vår bransch och i rollen som gruppledare kommer du ha en stor påverkan genom regelbunden dialog med såväl våra kunder som anställda omkring dig.

Du kommer till exempel att:

 • leda och planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt
 • vara delaktig i planering, rutinskapande, vakanslösning och utvecklingsarbetet framåt. 
 • hantera den dagliga kontakten med kunder
 • säkerställa att Securitas policys följs och efterlevs

Tjänsten passar dig som är nyfiken på en ledande roll där du får möjlighet att arbeta både på egen hand, men också med andra. Vi kommer oftast nära varandra i de grupper vi arbetar i, så om du vill jobba i en föränderlig vardag där vi hämtar energi från varandra i gruppen är detta rätt jobb för dig. 

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

 • Du är utbildad skyddsvakt
 • Har erfarenhet från säkerhetsbranschen 
 • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • B-körkort

Meriterande

 • Erfarenhet av arbetsledning
 • Vapenutbildning

Vi lägger även stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: pauline.larsson@securitas.se

 • Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning.
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 2024-08-15

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du har godkända betyg från gymnasiet i svenska och engelska samt blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas). 

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. 

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Tillsammans hjälps vi åt att bygga högpresterande och engagerade team genom mångfald och inkludering. Som en nyckelperson hos oss har du möjligheten att skapa en balanserad och positiv kultur där medarbetarna får ta plats och coachas till att prestera på toppen av sin förmåga.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.