Kund i Karlsborgsområdet söker CNC-operatörer

Kund i Karlsborgsområdet söker CNC-operatörer

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt.

Just nu söker vi på Premier CNC-operatörer till kund i Karlsborgsområdet. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier AB!

Hos kunden råder en produktiv och positiv företagskultur och man uppger härlig stämning mellan kollegor och goda karriärmöjligheter som de främsta skälen till att de anställda trivs och mår bra.Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team ladda maskiner med material samt ställa in och rigga CNC-maskiner.

Din profil
Vi på Premier söker dig som har erfarenhet av arbete som CNC-operatör, svarv och fräs. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering utav CNC-maskiner.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du vågar ta egna initiativ. Därutöver har du en god förmåga att se detaljer men också helheten.

Om oss
Låter det intressant?
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: sofia.oberg@premier.se.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi tar EJ emot ansökningar via mail. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Vi tar EJ emot ansökningar via mail.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Låter det intressant? Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: sofia.oberg@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi tar EJ emot ansökningar via mail. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Vi tar EJ emot ansökningar via mail. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.