Hoppa till innehåll

VERKTYGSSAMORDNARE TILL NAMMO

Har du en teknisk bakgrund och viljan att göra skillnad? Drivs du av att förbättra processer och arbetssätt? Nammo Sweden AB behöver nu en Verktygssamordnare till sin verksamhet i Karlsborg. Läs mer nedan och sök redan idag om du vill bli en nyckelspelare i en intressant tillverkningsproduktion!

Din vardag

Som Verktygssamordnare blir ditt huvudsakliga ansvarsområde att säkerställa planeringen och beredning på avdelningens verktyg- och reservdelstillverkning. Du följer upp maskinparkens effektivitet och arbetar aktivt med att implementera förbättringar i såväl arbetssätt och material som maskiner. I rollen jobbar du tvärfunktionellt och har samarbete med flera olika avdelningar inom fabriken och du har en central roll i samarbetet mellan produktion och verktygsavdelningen.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Planering och beredning av verktygs- och reservdelstillverkning på lång och medellång sikt
  • Framtagning av nya förbättrade verktyg och detaljer
  • Samarbete med produktionsorganisationen och produktionsplaneringen avseende tillverkningsplaner på lång och medellång sikt
  • Kontakt med underleverantörer i tekniska frågor inom området
  • Förbättringar av maskinparkens effektivitet inom verktygsavdelningen
  • Bistå projekt med verktygsteknisk kompetens

Hos Nammo får du förmånen att tillhöra ett unikt och framgångsrikt företag som uppmuntrar och ger dig förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling!

Vem är du?

Du har teknisk utbildning och tidigare erfarenhet från industritekniskt arbete. Du har tidigare arbetat med förbättringsprocesser, har god ritningsförståelse, datorvana samt administrativ förmåga. För att trivas i rollen ser vi att du är relationsskapande, kommunikativ och har lätt för att samarbeta på alla nivåer. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du engagerad, metodisk, initiativtagande och har förmåga att driva ditt arbete framåt. Du har god struktur i ditt arbete och du uppskattar att arbeta med många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är social och trivs med en varierande vardag med många olika kontaktytor.

Nammo Sweden AB arbetar inom explosivämnesindustrin och genomför en bakgrundskontroll inför anställning samt lämplighetsbedömning via Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Inför anställning genomförs också alkohol- och drogtest.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Nammo Sweden AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Nammo Sweden AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 46 703020273 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-12-03.

Om Nammo Sweden AB

Nammo-koncernen har ca 2700 anställda och finns i 12 länder. Nammo Sweden AB har verksamhet på tre olika orter i Sverige och har ca 350 anställda. Vid fabriken i Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition och här har ca 200 personer sin arbetsplats.

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skara
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlsborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Skövde
Teknik & Ingenjör
Företagslogga