Project Manager till Nammo

Project Manager till Nammo

Tycker du om produktutveckling och söker nästa steg i karriären? Är projektledning något du brinner för? Då har vi nästa roll för dig! Nammo Sweden AB söker nu en Project Manager till sin verksamhet i Karlsborg, läs mer nedan och sök redan idag.

Din vardag

I rollen som Project Manager kommer du planera, leda, genomföra och följa upp olika produktutvecklings- och kundprojekt. Du har ansvar för löpande dokumentation och projekten kan vara både interna och externa. Du blir således länken mellan Nammo och externa aktörer. Du ansvarar för att projekt levereras enligt tidsplan, inom budget och i linje med uppsatta resultatmål.
Tjänsten innebär även att du kommer rapportera och presentera projekt i och utanför organisationen.

Vem är du?

Du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du tycker om att planera och leda arbetet och du kan svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen krävs mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har även god analytisk förmåga med känsla för detaljer och du har tidigare erfarenhet från projektledning. Du har en stark drivkraft för att nå resultat samt en hög energi och dynamisk personlighet. Har du tidigare erfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustrin ses det som meriterande.

Nammo Sweden AB arbetar inom explosivämnesindustrin och genomför en bakgrundskontroll inför anställning samt lämplighetsbedömning via Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Inför anställning genomförs också alkohol- och drogtest.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Nammo Sweden AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Nammo Sweden AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-03-26.

Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)