Hoppa till innehåll
CNC-operatör
Vi söker nu CNC-operatörer som kan ingå i vårt team. Du kommer att arbeta som operatör inom plastindustrin, genomföra mindre programjustering i maskinen och utföra ställ. Du har som ansvar att tillsammans med ditt team se till att maskinerna hålls igång och kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Du kommer att hantera maskiner upp till 5 axlar. Du behöver ha goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning. Som operatör kommer du ha ett varierat arbete och teamarbete är därför en viktig del i arbetsprocessen. Det förekommer även en del manuellt arbete, sågning m m. Arbetet innebär skifttider.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom CNC-teknik eller verkstadsteknik. Några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande samt om du tidigare har kunskap inom Fanuc styrsystem eller har erfarenhet av robotteknik. Du är en person som är strukturerad, noggrann, driven, flexibel och har förmågan att ha en helhetssyn på arbetsuppgiften.

Vi erbjuder dig
Du kommer att arbeta i en miljö där våra värdegrundsord Respekt, Utveckling, Engagemang, Mod och Målinriktade är i fokus. Vi vill skapa de bästa förutsättningar för både kund och personal genom att jobba mot dessa värdegrundsord.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Broditfamiljen.

Tillträde enligt överenskommelse.
Urval sker löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson
Lena Johansson
Email
Område
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brodit AB utvecklar och tillverkar produkter för montering av kommunikationsutrustning i fordon. Brodit AB startade 1983 och finns i Karlsborg. Har idag ca 140 anställda och kundkategorin finns inom bil- och telefackhandeln. Företaget är marknadsledande i Skandinavien och exporterar till ett 30-tal länder.

Liknande jobb