Nammo Sweden AB söker medarbetare till verktygsavdelningen i Karlsborg

Nammo Sweden AB söker medarbetare till verktygsavdelningen i Karlsborg

Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

På verktygsavdelningen i Karlsborg är det nio anställda. Vi arbetar med fräsning, svarvning och slipning samt andra maskiner för tillverkning av verktyg och reservdelar.

Som verktygsarbetare hos oss är du en del av avdelningen som servar produktionen med verktyg för komponenttillverkning. Du kommer att tillverka både verktyg och reservdelar vilket sker i enstycks- och mindre serier.

Vi strävar alltid efter att utveckla verksamheten och du kommer vara delaktig i löpande förbättringsarbeten inom avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en industriteknisk utbildning på minst gymnasienivå alternativt annan erfarenhet eller utbildning vi bedömer som likvärdig. Det är positivt om du har några års erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter, men om du inte har det finns det också goda möjligheter till kompetensförhöjning och utveckling på plats.

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom ritningsläsning och kan arbeta självständigt i bearbetningsmaskiner för tillverkning av verktyg och reservdelar. Utbildning eller tidigare erfarenhet av programmering av styrda bearbetningsmaskiner är särskilt meriterande.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra och du gör vad kan för att bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Du är handlingskraftig, lösningsfokuserad och ditt arbete präglas av god struktur. Som person är du också trygg och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi tillämpar tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Intervjuer genomförs löpande så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper Gustafsson, 0505-181 54.

Ansökan

Ansöker gör du genom att skicka CV, personligt brev och utbildningsintyg till: career.kbg@nammo.com

Sista ansökningsdag 2019-05-12

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nammo.com/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)