Fastighetschef? Hos oss heter det förvaltare och vi söker dig till Skövde

Fastighetschef? Hos oss heter det förvaltare och vi söker dig till Skövde

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Till vårt distrikt Skövde söker vi nu en förvaltare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Fortifikationsverket är i en tillväxtfas som vi aldrig upplevt tidigare och vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa!

Som förvaltare Skövde får du det totala förvaltningsansvaret för ca 270 000 m² byggnadsyta och i rollen ingår att bevara, utveckla och förädla fastigheterna samt säkerställa att våra kunder är nöjda. Du ansvarar för underhållsplanering och reinvesteringar samt att besiktningar och kontroller blir genomförda enligt gällande lagar och föreskrifter för säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du möter våra lokala kunder och i uppgifterna ingår att hantera hyresavtal och andra kundrelaterade avtal. En del av arbetet handlar om kontakter med kommuner, övriga instanser i samhället och externa hyresvärdar för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering. Arbetet sker i nära samarbete med vår driftorganisation och externa utförare. Det är ansvarsfullt, mycket omväxlande och du blir en viktig del i vårt team i regionen. Resor förekommer inom och utom regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole-, gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning bygg, fastighet eller teknik alternativt har du arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller byggnation samt av att arbeta med ekonomi och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från entreprenadupphandling och projektering. Det är viktigt att du har god datavana och hög administrativ förmåga, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer och samarbeten.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Fastighetsdirektör Magnus Palm 010-44 44 585 eller Rekryteringsspecialist Maria Walde tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 mars. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Mer info
Kontaktperson Magnus Palm
Telefon 010-44 44 585
Område Karlsborg
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fortifikationsverket.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!