Driftchef Karlsborg

Driftchef Karlsborg

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Till vårt driftdistrikt Karlsborg söker vi nu en driftchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som driftchef ansvarar du för driftuppdraget inom distriktet. Detta innebär att du arbetar för en aktiv och uppdaterad driftplanering, budget och uppföljning. Du är kontaktytan mot våra förvaltare och säkerställer att överenskomna uppdrag utförs. I rollen ingår personalansvar för egna medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp. I ditt chefsuppdrag ingår att förse dina medarbetare med verktyg, befogenheter och information som behövs för att nå verksamhetens mål, verka för en god arbetsmiljö samt kompetensförsörjning. Du planerar, styr, utvecklar och följer upp verksamheten samt har ett resultat- och budgetansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole/gymnasieingenjörsutbildning inom bygg eller teknik alternativt flerårig yrkeslivserfarenhet inom fastighetsdrift som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av driftverksamhet, förvaltning och/eller byggnation samt administrativa system. Du har arbetat med planering, budget och uppföljning. God datavana samt körkort klass B är ett krav för tjänsten.

Meriterande kvalifikationer

Vi ser att det är meriterande med erfarenhet av planering i stödsystem.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten är din personliga lämplighet och egenskaper viktiga. Du strävar efter att vara en god ledare, med förmågan att göra dina medarbetare delaktiga och ansvarstagande. Du har stor samarbetsförmåga och är lyhörd för dina medarbetare och kunder, van att ta egna initiativ och agera ansvarsfullt.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Regionchef Magnus Palm 010- 44 44 585 eller Rekryteringsspecialist Maria Walde, 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 mars. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Mer info
Kontaktperson Regionchef Magnus Palm
Telefon 010- 44 44 585
Område Karlsborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fortifikationsverket.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!