FMV söker Mätingenjör till T&E Mark Tekniska enhet

FMV söker Mätingenjör till T&E Mark Tekniska enhet

Har du kompetens inom mätteknik och är intresserad av mät- och utvärderingsmetoder avseende fysikaliska mätningar? Är du självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta bra med andra? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Test och Evaluering (T&E) är en sammanhållen enhet med särskilt resultatansvar inom FMV T&E verksamhet omfattar en leverantörsoberoende validering och verifiering av de produkter FMV levererar till Försvarsmakten och andra kunder, såväl i Sverige som internationellt och omsätter ca 700 miljoner kronor per år. Verksamheten genomförs vid provplatser lokaliserade i Vidsel, Karlsborg, Skövde, Linköping, Karlskrona och Enköping.

T&E Mark genomför olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov och T&E Mark Tekniska Enhet i Karlsborg ansvarar för att säkerställa att de krav som ställs på de vapen, ammunition och skydd som ska levereras till Försvarsmakten uppfylls. Här planeras och genomförs provverksamhet främst inom projekt där tekniska mätsystem är efterfrågade.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som Mätingenjör
Som mätingenjör strävar du efter att tillmötesgå kundens behov av ett kvalitetssäkrat och oberoende provresultat genom standardiserade mät- och utvärderingsmetoder. Du planerar och genomför mätningar i samband med provverksamhet och genomför utvärdering och rapportering efter genomfört prov. Andra uppgifter som ingår är att säkerställa att mätsystem och utrustning är kalibrerad och funktionsduglig. Du samverkar och stödjer uppdragsgivare med metodval och mätstandard samt deltar i utvecklingsarbetet inom enheten och i egen funktion.

Tjänsten är placerad i Karlsborg.

Våra förväntningar på dig
Du är högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi söker dig med erfarenhet av analys, utvärdering och rapportskrivning men även av att självständigt utföra mätuppdrag. Du har kunskap om mätteknik med inriktning tryck, acceleration och ljudnivå samt kunskap om beräkningsprogramvara. Som person är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi lägger stor vikt vid kompetens och personliga egenskaper samt att du passar in i vår enhet.

Du är svensk medborgare och innehar B-körkort.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Lars Emilsson OFR-S, Peter Andersson SEKO, Stefan Hållander SACO och Peter Wallgren OFR-O som nås på telefon 08-782 40 00 (växel).
Vid frågor ber vi dig kontakta Vid frågor ber vi dig kontakta Chef T&E Mark Teknisk enhet Michael Ledenius på telefon: 0702-665402

Sista ansökningsdag är 2018-11-15

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Vi har redan gjort vårt mediaval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 15 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se