Försvarshälsan Karlsborg söker sjuksköterska, vikariat

Försvarshälsan Karlsborg söker sjuksköterska, vikariat

Försvarshälsan är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare.

Du kommer att arbeta på Försvarshälsan i Karlsborg som har sitt säte i den historiska miljön inne på garnisonsområdet i Karlsborg, med fantastisk natur och Vättern runt hörnet

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid försvarshälsan är arbetsuppgifterna skiftande, såsom hälso och sjukvård till rekryter och elever, hälsoundersökningar, vaccinationer, tjänstbarhetsbedömningar mm.

Fokus ligger framför allt på hälsofrämjande och förebyggande arbete. Arbetet genomförs till största del på mottagningen, ute på arbetsplatserna eller ute i skog och mark.

Du kommer att ingå i ett företagshälsovårds team bestående av fysioterapeuter/ergonom, psykolog, läkare, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör , sjuksköterkor och sekreterare.

I teamet är samverkan en av ledstjärnorna vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetens.

Då hälsa och välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer du, under arbetstid, ha möjlighet till träning, 3 timmar/vecka

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom hälso-och sjukvård och är specialistutbildad inom företagshälsovård, akutsjukvård, anestesi eller distriktsjukvård.

Du har minst 5 års klinisk yrkeserfanenhet och B-körkort.

Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning

För anställningen krävs svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetskontroll.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Anställningen är vikariat, 6 månader med möjlighet till förlängning.

Tillträdes datum: Snarast.

Individuell lönesättning tillämpas och löneanspråk anges i ansökan

Sista ansökningsdag 200127

Närmre upplysningar om tjänsten lämnas av:

Avdelningschef Lena Berggren

Sjuksköteska Johanna Torstensson

Kontaktas via vx 0505-451000

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (6 dagar kvar)