Deltidstjänstgörande kirurg till Livregementets Husarer, K 3

Försvarsmakten · Övrigt · 8 okt

Om jobbet

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vid båda bataljonerna på K 3 ingår högkvalificerade medicinska resurser med lätt och rörlig kirurgisk grupp med möjlighet att genomföra liv och extremitetsräddande kirurgi. Det medicinska arbetet är fokuserat på att kunna ta hand om traumatiskt skadade soldater där triage, resuscitering samt skadebegränsande- och livräddande kirurgi utgör grundpelarna. Som kirurg deltar du och genomför utbildning av andra medicinska enheter vid förbandet. Du deltar i en liten grupp som ska kunna verka på fiendekontrollerat område vilket innebär att stor del av ditt arbete kommer innebära rent militära uppgifter för att kunna ta dig till den platsen och kunna verka medicinskt under dessa omständigheter.

Kvalifikationer
  • Svensk militär grundutbildning
  • Legitimerad läkare; kirurg alternativt ortoped eller ST-läkare inom kirurgi/ortopedi. Aktuell kunskap.
  • Uppfyller fysiska och medicinska krav för befattningen
  • Svensk medborgare
Meriterande kvalifikationer
  • Militär utlandstjänstgöring i klinisk befattning
  • Erfarenhet av traumaomhändertagande
  • Erfarenhet av prehospitalt- och/eller katastrofmedecinsktarbete
  • Utbildning och/eller erfarenhet i utbildar- och ledarrollen
  • Minst 2.5 års ST-tjänstgöring
  • BATLS, TNCC, DSTC, TCCC, PHTLS eller likvärdiga kurser
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmåga att arbeta i och för din grupp såväl som självständigt. Du är strukturerad, flexibel och ordningsam samt har en hög egen drivkraft. Har ett professionellt förhållningssätt till din omgivning och har stor social kompetens. Du är empatisk, stresstålig, noggrann, lyhörd, servicemedveten samt har en problemlösande analysförmåga. Arbetet kräver att du är uthållig och klarar fysiska och psykiska påfrestningar. Erhåller god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska (tal och skrift). Vi fäster mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Anställningsform: Tidvis tjänstgörande, GSS/T. Tidsbegränsad anställning inom Försvarsmakten och har sin huvudsysselsättning utanför Försvarsmakten. I enlighet med tjänstgöringsplanen, tjänstgör medarbetaren under olika perioder av året. På försvarsmakten.se finns mer att läsa.

Placering: 31.Bataljon och 32.Underrättelsebataljon Livregementets Husarer K 3 Karlsborg

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Uttagningstester och intervjuer kommer genomföras v46, 13-14 november.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Denise Kutlu Bäckström tfn 0505-451000 eller HR-generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Josefina Åsemyr/Mats Jansson, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-15.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 okt

Om företaget


Hitta hit

Karlsborg Visa på karta

Visa var