Artilleriofficer/bekämpningsbefäl till S 3/32.Underrättelsebataljonen K 3

Artilleriofficer/bekämpningsbefäl till S 3/32.Underrättelsebataljonen K 3

Bekämpningsbefälet tjänstgör vid stridsledningssektionen och ansvarar för funktionens indirekta bekämpning i främst genomförandeperspektivet enligt gällande mandat. Arbetet innebär att man tjänstgör som stridsledningsofficer men också att man som stabsmedlem deltar i bataljonens övriga arbete. Handläggning och administration av ärenden samt utbildning inom bekämpningsfunktionen är en del av tjänsten. Bekämpningsbefälet kan även komma att deltaga på internationella övningar.

Generella krav för tjänsten
 • Svenskt medborgarskap
 • OR6-OF1
 • Skall ha tjänstgjort inom eldledningsfunktionen
 • Kunskaper om gällande materiel- och sambandssystem
 • B-körkort
Meriterande kvalifikationer
 • Skjutledare IE
 • Utbildad JTAC
 • Utbildad GRK
 • Utbildad instruktör BekSim/StriSimPC
 • Tjänstgjort i bataljonsstab
 • Internationell tjänstgöring i stridsledningssektion
 • Tjänstgjort som Eldledningsgruppchef/ Kompaniartillerichef
Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Fackliga representanter

Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-451000 (vxl)

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000 (vxl)

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000 (vxl)

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Henrik Bjelkov

Kapten

Bekämpningschef K 3 32.Undbat/S3

Mail: Henrik.Bjelkov@mil.se

Mobil: 0708157581

Arbetsort: Karlsborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)