CNC-operatörer

CNC-operatörer

Vi behöver nu stärka upp vår avdelning med 2 CNC-operatörer som kan ingå i vårt team. Du kommer att arbeta som operatör inom plastindustrin, genomföra mindre programjustering i maskinen och utföra ställ. Du har som ansvar att tillsammans med ditt team se till att maskinerna hålls igång och kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Du kommer att hantera maskiner upp till 5 axlar. Du behöver ha goda kunskaper i mätteknik och ritläsning. Som operatör kommer du ha ett varierat arbete och teamarbete är därför en viktig pelare i arbetsprocessen.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom CNC-teknik eller verkstadsteknik. Några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande samt om du tidigare har kunskap inom Fanucs styrsystem eller har erfarenhet av robotteknik. Du är en person som är strukturerad, noggrann, driven, flexibel och har förmågan att ha en helhetssyn på arbetsuppgiften.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Urval sker löpande.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Lena Johansson
Email Mejla Lena Johansson
Område Karlsborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, CNC-Operatör
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.brodit.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brodit AB utvecklar och tillverkar produkter för montering av kommunikationsutrustning i fordon. Brodit AB startade 1983 och finns i Karlsborg. Har idag ca 140 anställda och kundkategorin finns inom bil- och telefackhandeln. Företaget är marknadsledande i Skandinavien och exporterar till ett 30-tal länder.