CNC-operatör

CNC-operatör

Vi söker nu CNC-operatörer som kan ingå i vårt team. Du kommer att arbeta som operatör inom plastindustrin, genomföra mindre programjustering i maskinen och utföra ställ. Du har som ansvar att tillsammans med ditt team se till att maskinerna hålls igång och kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Du kommer att hantera maskiner upp till 5 axlar. Du behöver ha goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning. Som operatör kommer du ha ett varierat arbete och teamarbete är därför en viktig del i arbetsprocessen. Det förekommer även en del manuellt arbete, sågning m m. Arbetet innebär skifttider.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom CNC-teknik eller verkstadsteknik. Några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande samt om du tidigare har kunskap inom Fanuc styrsystem eller har erfarenhet av robotteknik. Du är en person som är strukturerad, noggrann, driven, flexibel och har förmågan att ha en helhetssyn på arbetsuppgiften.

Tillträde enligt överenskommelse.
Urval sker löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Välkommen med din ansökan idag till lena@brodit.se alternativt via knappen "Ansök nu"!
Mer info
Område Karlsborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.brodit.se/
Sista ansökningsdag 19 juli 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brodit AB utvecklar och tillverkar produkter för montering av kommunikationsutrustning i fordon. Brodit AB startade 1983 och finns i Karlsborg. Har idag ca 145 anställda och kundkategorin finns inom bil- och telefackhandeln. Företaget är marknadsledande i Skandinavien och exporterar till ett 30-tal länder.