Intern kommunikatör sökes i Karlsborg

Intern kommunikatör sökes i Karlsborg

Om tjänsten

Nu söker vi ytterligare telefonister till vår kund i Karlsborg!

Tjänsten innebär att ge upplysningar och informationsservice både åt myndighetens anställda och till dem som ringer utifrån. I arbetsuppgifterna ingår att svara på inkommande samtal samt informera, koppla vidare samtal, boka konferensrum, anordna telefonkonferenser samt administrera ny information i växelns minnesfunktion.

Du blir anställd på Arena Personal och arbetar som uthyrd medarbetare. Tjänsten är på en myndighet i Karlsborg och säkerhetsklassad vilket kommer innebära att en registerkontroll kommer att göras på dig som slutkandidat i rekryteringsprocessen.

Din profil

Du som söker bör ha jobbat med administrativa arbetsuppgifter och är en god datoranvändare. Har du erfarenhet från telefoni/receptionistarbete är det starkt meriterande. Du har godkänd gymnasieutbildning.

Som person är du mycket serviceminded och noggrann i ditt arbete. Du är ansvarstagande, positiv och en god problemlösare. Du bör vara motiverad av att ställas inför dagliga utmaningar. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du som person är prestigelös och har hög arbetskapacitet.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande och förmedlar dem vidare till kund. Vi ser därför att du omgående skickar in en komplett ansökan med personligt brev och CV. Under jul och nyår kommer vi på grund av ledigheter inte kunna göra några urval eller besvara frågor, men skicka in din ansökan så återkopplar vi så snart som möjligt.

Kontaktperson:
Eleonora Björklund
eleonora.bjorklund@arenapersonal.com
Mer info
Kontaktperson Eleonora Björklund
Telefon 0721822888
Område Karlsborg
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom rekrytering och bemanning. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser, varje år.
Arena Personal är en del av Arenakoncernen.Arenakoncernen består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.