Hoppa till innehåll

Liten tjänst hos barnkund i Kalmar

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en trygg, lyhörd, kvinnlig Personlig assistent i åldern 20-50 år till en av våra barnkunder i Kalmar.

Du kommer mestadels arbeta i kundens hem med allt som tillhör vardagen och tillsammans hitta på aktiviteter som tex lyssna på musik, sjunga och ta promenader m.m

Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, både vardagar och helg.Du behöver vara lyhörd och ha lätt för att kunna läsa av kunds mående samtidigt som du är duktig på att ta ansvar och skapa trygghet. Då vår kund oftast är mycket aktiv så krävs det bra fysik för att man skall hinna med i svängarna.

Vi ser gärna att du som söker behärskar svenska eller svenska teckenspråk samt svenska i skrift då vår kund har svårare med kommunikationen.

Ett plus om du har erfarenhet av autism, självskadebeteende och teckenspråk, men det är inget krav.

Hund finns i hemmet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

  • Anställningsform: Visstidsanställning, så länge assistansuppdraget varar
  • Omfattning: deltid, enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Dag, kväll, helg.
  • Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 240615

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Linda Eliasson | 010 130 30 06 | linda.eliasson@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (142 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se