Hoppa till innehåll
Triumf Glass logotyp

Söker du ett deltidsjobb och har B-körkort? Se hit!

Ansök nu
Har du B-körkort och söker ett arbete på deltid under sommarperioden? Tycker du det låter spännande med en varierande vardag där du får arbeta med stor frihet under ansvar? Då är detta möjligheten för dig! Triumf Glass behöver förstärka sitt team med två chaufförer på deltid under högsäsongen juni-augusti - endast B-körkort behövs. Låter det som något för dig? Se till att skicka in din ansökan redan idag då rekryteringsprocessen kommer vara kort!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Triumf Glass räkning två chaufförer med B-körkort på deltid för vikariat under sommarperioden juni-augusti. Tanken är att du arbetar cirka 2 dagar per vecka med möjlighet till fler pass.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Triumf Glass under sommarperioden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Triumf Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Triumf Glass blir du en viktig länk mellan bolaget och dess kunder. Du ansvarar för att leverera produkter ut till Triumf Glass kundföretag runt om i Kalmar. I rollen arbetar du huvudsakligen med utkörning av varor till kunder, butiker och caféer.

Du kommer att arbeta 2 dagar i veckan med möjlighet till fler pass. Vidare arbetar du bekväma arbetstider 07-16 mån-fre men det kan även tillkomma helgarbete.

Vi söker dig som
I rollen som chaufför på Triumf Glass blir du ansiktet utåt mot företagets kunder och samarbetspartners. Vi tror därför att dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen. Vi tror att du är en flexibel och lösningsorienterad person som trivs i en roll där du får arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en ansvarstagande person som är noggrann i ditt arbete.

Krav för tjänsten är B-körkort och flytande svenska i tal samt skrift.

START: 12 juni
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Kalmar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare