Hoppa till innehåll

Säljare till 3Butiken Giraffen i Kalmar

Nu står vi med öppna armar, redo att välkomna vår nästa buddy för en timanställning på minst 25% med möjlighet till deltid, till vår 3butik Giraffen i Kalmar.

3Butikerna är en av Tres viktigaste kanaler när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder. Detta gör vi genom vårt servicefokus, vår kunskap och vårt engagemang!

En dag som säljare i vår 3Butik
Det är starten på en ny dag. Du ser till att göra butiken i ordning för dagen, ser till att butiken är städad och fin, kollar försäljningsresultat och sätter därefter mål för dagen. Du läser på om vår senaste produktlansering och om våra pågående kampanjer. Snart öppnar du butiken och är redo för dagens första kundmöte.

Under dagen kommer du och din chef att gå igenom försäljning, kundnöjdhet, daglig drift och du kommer att få regelbunden coachning. Du håller dig uppdaterad vad gäller utbildningar, nya produkter, kampanjer och tjänster. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att nå butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Vi vill ge dig
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2023
  • En timanställning med timlön samt provision
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling
  • En företagskultur vi är mycket stolta över
  • En säljkultur där kvartalsvisa tävlingar ger en möjlighet till fina priser
Vem är du?
Det viktigaste för oss är att du är intresserad av försäljning, är målmedveten och kommunikativ med förmåga att motivera dig själv till goda resultat. Vi ser också att du är ansvarstagande och en riktig buddy! Att vara säljare i 3Butik innebär att du jobbar kvällar och helger, så en förutsättning är att detta passar din livssituation. Du behöver också vara minst 18 år och kunna svenska och engelska.

Ansökan
Låter det här som något för dig? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

I den här rekryteringen genomför vi urvalstestning samt en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

För frågor om rollen kontakta gärna ansvarig chef: Wilmer Samuelsson.

Varmt välkommen till oss på Tre!
Tre logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Wilmer Samuelsson
Email

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga