Hoppa till innehåll
Teamolmed AB logotyp

Ortopedteknisk kundmottagare till TeamOlmed i Kalmar

Ansök nu
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Ortopedteknisk kundmottagare till vår klinik i Kalmar. Sammanlagt är vi cirka 20 medarbetare i länet varav 17 i Kalmar som genom vårt avtal förser länet med ortopedteknisk vård. Tjänsten är förlagd i vår integrerade butik som riktar sig mot den växande privatfinansierade vården.

Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk kundmottagare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Utöver försäljning och kassahantering kommer du att ta emot och hjälpa kunder och patienter med att prova ut skor, fotinlägg och lättare ortoser. Du kommer även att genomföra fotanalyser på privatkunderna, slipa inlägg, ta emot telefonsamtal, hantera inkommande mail, varu- och lagerhantering samt genomföra administration i Navision.

Vem vi söker
Vi söker dig som har avklarad gymnasial utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta i butik, är van att hantera kassan samt har grundläggande datorkunskaper. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning av skor och inlägg och/eller har erfarenhet inom hälsa- och sjukvård sedan tidigare. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ,engagerad, flexibel och har lätt för att bygga relationer. Du har en positiv inställning, har förmåga att arbeta i högt tempo och är mån om att hjälpa andra människor. Det är en fördel ifall du har intresse för kroppen och rörelselära. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och tycker om att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som ortopedteknisk kundmottagare hos TeamOlmed kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett varierande, meningsfullt och viktigt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Kalmar-Sweden/Ortopedteknisk-kundmottagare-TeamOlmed-Kalmar_REQ-3018

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2023-09-30. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare