Hoppa till innehåll
Swedish Agro logotyp

Mekaniker – Serviceverkstad Trädgårdsmaskiner

Ansök nu
Är du en målmedveten person med stark servicekänsla? Nu söker vi en säljande mekaniker/servicetekniker till vår butik med inriktning på trädgårdsmaskiner. Tjänsten innebär försäljning, reparation och service av mindre maskiner såsom gräsklippare och motorsågar med mera. Vi söker dig som trivs inom serviceyrket och vill hjälpa oss att skapa trygghet och mervärde för våra kunder.

VAD BLIR DU EN DEL AV?

På Swedish Agro, skapar vi värde för våra lantbrukare och erbjuder insatsvaror, foder, butiksförsäljning, och maskiner i framkant och representerar ledande varumärken såsom CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR. Swedish Agro är i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan som med mål att långsiktigt etablerar sig på den svenska lantbruksbranschen.

Swedish Agro har nio butiker i Kalmar län och en i Kronobergs län. Sortimentet är främst inriktat på trädgård, husdjur, lantbruk, skog och jakt.

DINA PRIMÄRA ANSVARSOMRÅDE

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst som säljande mekaniker där kunden alltid är i centrum. Du kommer att hjälpa våra kunder med din kunskap och dela med dig av professionell produktkunskap. I tjänsten ingår beställningsansvar, leverantörskontakter och sortimentsansvar. Vi vill att du över tid lär dig mer inom vårt breda sortiment för att tillsammans med övriga teamet ta hand om våra kunder på bästa sätt, genom en försäljning som grundar sig på kunskap som i sin tur skapar trygghet för våra kunder. I tjänsten arbetar man både vardagar och lördagar under butikens öppettider.

DIN PROFIL
  • Erfarenhet av maskinmekanik/reparation eller likvärdig utbildning
  • God datorvana
  • B-körkort
Personliga egenskaper

Som person är du teknisk och har ett gediget intresse av att skruva på maskiner. Du trivs med att arbeta med människor, drivs av kundservice och försäljning. Du är nyfiken att lära dig nya saker och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är också en lagspelare som delar med dig av dina kunskaper och tar ansvar för din utveckling. Vi ser det som en självklarhet att du är en ansvarsfull person som är flexibel då arbetet kräver det.

VI ERBJUDER

Starkare tillsammans

På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete och vi har en grundläggande tro att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans – över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.

ÄR DU INTRESSERAD?

Så ansöker du

Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan och CV idag eller så snart som möjligt genom att klicka på "ANSÖK" på länken nedan.

HTTPS://CANDIDATE.HR-MANAGER.NET/APPLICATIONINIT.ASPX?CID=2200&PROJECTID=144515&DEPARTMENTID=18971&SKIPADVERTISEMENT=TRUE

Vi räknar med att hålla intervjuer löpande och vi avbryter sökandet när rätt kandidat har hittats,
sista ansökningsdag 2023-06-04.
Om du har frågor, kontakta Elina Edvardsson,
Butikschef Kalmar, på tfn. 072–5988056.

Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade – oavsett bakgrund – att söka tjänsten. Vi hoppas att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EN INTERNATIONELL KONCERN

Vi vill skapa värde! För lantbruket. För lantbrukaren. Och för våra medarbetare.

Swedish Agro är en del av Danish Agro-gruppen, där vi är mer än 5 000 kollegor fördelade på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är medarbetarna kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk. De säkerställer att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning – och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Och vi behöver dig också!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare