Hoppa till innehåll
Svea Solar Sweden logotyp

Resande installatör av solceller

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar Som en naturlig följd av vår hypertillväxt , söker vi nu fler kollegor som ska utgå från vår hub i Kalmar och arbeta med solcellsinstallationer runt om i sydöstra Sverige.

Om rollen
Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på större installationsprojekt. Som solcellsinstallatör inom Commercial and Industrial (C&I) sker installationerna främst inom bostadsrättsföreningar, företag och lantbruk. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

I rollen ingår det:

Montage av byggnadsställningar
Inmätning och infästning av solceller på tak.
Placering, montering och koppling av solceller
Funktionstestning och inställningar

I denna roll utgår du från vår hub i Kalmar och reser tillsammans med teamet till installationer runt om i regionen, vilket innebär en del resor.

Som nyanställd installatör hos oss får du gå utbildning inom allt som du behöver på vårt helt egna Training Center.

Vem är du?
Du behöver inte ha varit installatör innan för att lyckas hos oss. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vi söker dig som motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete.

För att trivas i rollen ser vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta på hög höjd och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder .

Rollen kräver att du har B-körkort för manuell bil och att du behärskar svenska och engelska. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du behöver inte skriva ett personligt brev då vi istället använder oss utav vår kollega Hubert som är en ai-robot! Hubert bjuder in dig till en chat-intervju för att lära känna dig bättre direkt efter att du skickat in din ansökan - coolt va!

Läs mer om Svea Solar här.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

#LI-AB1
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare