Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker lagerarbetare för kommande uppdrag i Kalmar!

Ansök nu
Är du en social och noggrann person som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller en annan tjänst med? Då kan du vara den vi letar efter!

Information om uppdraget:

Nu är vi på jakt efter duktiga lagerarbetare som har möjlighet att arbeta minst 2-3 pass i veckan. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Passen är förlagda dag samt kväll/natt. Som lagermedarbetare kommer du arbeta såväl självständigt som i i grupp. Du jobbar även löpande med att uppnå kvalitét samtidigt som du är effektiv. Behovet av personal förekommer både med framförhållning men även vid ersättning av sjuka kollegor, vilket gör att hög tillgänglighet samt inhopp på kort varsel uppskattas.

Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven och lättlärd, men framför allt att du har en god samarbetsförmåga.
- Du trivs med fysiska arbeten då tunga lyft kan förekomma.

- B-körkort och tillgång till bil är meriterande, men förbindelse till kollektivtrafik finns på samtliga uppdrag.

- Truckkort är meriterande.

- Tidigare erfarenhet av lager och logistik.

Sökord: Lagerarbetare, Lagermedarbetare, Lager, Logitstik, Kalmar

Sökord: Lagerarbetare, Lagermedarbetare, Lager, Logitstik, Kalmar
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare