Hoppa till innehåll

Vi söker en engagerad nätverkstekniker till Affärsverken i Karlskrona

Trivs du med att arbeta med att konfigurera, installera, design och drift av nätverk samt kommunikationslösningar i nära samarbete med kollegor? Då är denna tjänst något för dig!

Information om uppdraget:

Affärsverken är en bred verksamhet där man arbetar med två viktiga faktorer, hållbarhet och bra service. Genom cirkulära tjänster, förnybar energi och smarta nät tar företaget hand om sina resurser för framtida generationer. I över 100 år har man varit med och drivit och utvecklat Karlskronas infrastruktur.
För dig som är medarbetare på Affärsverken så satsar man det lilla extra på att bygga ett gemensamt engagemang och en god medarbetarhälsa genom att exempelvis skapa flera hälsofrämjande initiativ och möjligheter för dig att ta ansvar för din hälsa.

Du kommer att vara ansvarig för att noggrant övervaka vårt Stadsnät för att säkerställa en stabil och pålitlig anslutning för våra kunder. Det inkluderar att identifiera och åtgärda fel gentemot både våra tjänsteleverantörer och våra interna/externa kunder som tex utebliven leverans, störningar eller avbrott samt att säkerställa att vårt nätverk är robust och att säkerhetsprotokoll följs noggrant.

Ditt arbete kommer att inkludera ansvar för hantering av användartillträde och att hantera incidenter på ett snabbt och effektivt sätt. Du kommer också att leda, fördela och logga incidenter, samt utföra beställningar enligt vår tjänstekatalog. Dessutom kommer du att vara den viktiga länken till våra partners och samarbeta nära med både tjänsteleverantörer och partners för att säkerställa sömlös kommunikation och samarbete.

Som nätverkstekniker kommer du inte bara att vara den tekniska kunniga, utan också en nyckelperson när det gäller att säkerställa att vårt nätverk fungerar smidigt och att våra kunder är nöjda. Din kompetens och ditt engagemang är viktig för att vi ska kunna fortsätta erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder och partners.

Ditt arbete kommer att involvera utveckling av nya rutiner, processer och instruktioner. Du kommer att delta i innovativa projekt, arbeta med att effektivisera befintliga processer och automatisera rutinuppgifter för att säkerställa en smidigare drift. I din roll kommer du att samarbeta nära med andra team och avdelningar.

Detta söker vi:

Meriterande teknisk kunskap:

* Nätverkskunskap
* Systemspecifik kunskap accessnät och Corenät med Nokiautrustning
* Relevant teknisk utbildning med inriktning IT
* Erfarenhet av drift och övervakning av större nät
* God förståelse för samhällskritisk infrastruktur
* God kommunikativ förmåga
* Tjänsten är säkerhetsklassad


Vi söker dig är ambitiös och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Dessutom är du lösningsorienterad och har förmågan att tänka kreativt för att hitta de bästa lösningarna på utmaningar. Du är prestigelös och ödmjuk inför ditt arbete och dina kollegor. Din sociala kompetens och förmåga att bemöta andra på ett positivt sätt gör dig till en uppskattad medlem av vårt team.

Därför är vi särskilt angelägna om att hitta en person som inte bara besitter de tekniska färdigheterna utan också har de rätta personliga egenskaperna:
Du är flytande i svenska både i tal och skrift, vilket är avgörande för kommunikationen i vårt arbete. Dessutom har du ett giltigt körkort, vilket möjliggör din rörlighet och flexibilitet i arbetet.
Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande

Sökord: Nätverk, Nätverkstekniker, Tekniker, IT

Sökord: Nätverk, Nätverkstekniker, Tekniker, IT
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb