Hoppa till innehåll
Sector Alarm AB logotyp

Säljchef till Kalmar!

Ansök nu
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi på Sector Alarm söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef för teamet i Kalmar!

Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har över en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?

Vad är ditt ansvar som Säljchef?

Som vår nya säljchef säljer du en efterfrågad, viktig tjänst som tryggar upp och ger kunderna ett säkrare hem. I tjänsten kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för försäljningen i Kalmar. Ni kommer boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar ständigt dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar samt rekrytering av nya medarbetare till ditt team.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med försäljning under ett par år och känner att det är dags för nästa steg i karriären. Du drivs av utmaningar, trivs med att arbeta i ett högt tempo och är flexibel och stresstålig. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dom till att utvecklas och förbättras. Det är därför meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper.

Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen. Vi arbetar måndag-fredag på eftermiddag och kvällstid.

Vad du kan förvänta dig?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.

Ansökan

Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som säljchef. Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev.

Tror du på dig, tror vi på dig, we´ve got you!
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare