Hoppa till innehåll
Premier Service Sverige AB logotyp

Lantmännen Maskin/Swecon söker Servicetekniker

Ansök nu
Om företaget
Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en servicetekniker till vår anläggning i Kalmar. Lantmännen Maskin importerar och säljer maskiner inom entreprenad och lantbruk, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner, i denna roll är tyngdpunkten just på Volvos entreprenadmaskiner då vi är kontraktsverkstad åt Swecon. Rollen är placerad på vår anläggning i Kalmar.

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig utbildningar - så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Elektrifiering pågår även i vår bransch och det händer mycket i omvärlden - det är en spännande resa som just har börjat!

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Kalmar. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.


Din profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Dina kunskaper inom el/hydraulik är goda och du kan läsa schema av dessa. Du har god datorvana och då digitaliseringen går snabbt i vår bransch så får gärna ha ett intresse för de IT-verktyg som används i rollen.

Körkort, lägst B, är ett krav. Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 24 september, 2023. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning samt bakgrundskontroll via leverantören ToFindOut.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!


Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare