Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget
Norden är världsledande inom tillverkning av tubfyllningssystem. Varje år levereras ca 150 maskiner över hela världen och idag finns ca 5 000 maskiner i drift. Norden omsätter drygt 800 MSEK och har 300 medarbetare i Kalmar där tillverkning av maskinerna sker. Norden ingår i den italienska gruppen Coesia.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör för mekanisk konstruktion på Norden Machinery arbetar du med konstruktionslösningar för tubfyllningsmaskiner och förpackningsmaskiner gentemot Norden Machinerys Customer Service-avdelning. Customer Service är en strategiskt viktig del av företaget, både tekniskt och ekonomiskt. Avdelningen säljer reservdelar, ombyggnationer samt tilläggsutrustning till Nordens tubfyllningslinjer runt om i världen. Linjerna innehåller avancerad mekanik med snabba mekaniska förlopp, styrsystem och servomekanik. Rollen innebär eget ansvar och självständigt arbete men också mycket samarbete med kollegor inom flera avdelningar på företaget.

Ditt arbete innebär att utifrån en given internorder bestämma vilka detaljer som behövs, göra beställningar i administrativt system samt göra kundanpassade konstruktioner. Du gör konstruktionsförbättringar av reservdelar och utrustning samt ombyggnationer av befintliga maskiner. Du är även delaktig i framtagning av tekniskt underlag till offertarbete för Customer Service-avdelningen, och har på det hela taget en nära och tät dialog med kollegorna där.

Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete inom konstruktionsområdet - för dig som vill trivas och utvecklas i ett expansivt och tekniskt ledande maskintillverkningsföretag.

Din profil
Du bör vara högskole- eller gymnasieingenjör med erfarenhet av allmänna maskinkonstruktioner. Har du tidigare arbetat med förpackningsmaskiner är det ett stort plus, men du kan också ha arbetat med automat- eller verktygsmaskiner. Har du insikt i eller någon erfarenhet av verkstads-/monteringsarbete så är det meriterande. Du har god erfarenhet av arbete i 3D-CAD och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är
- Kreativ och uppfinningsrik som konstruktör och vill utvecklas inom yrket
- Öppen och tycker om kontakt med andra människor
- Självgående och har en förmåga att ta initiativ och att driva på
- Flexibel, kan arbeta med flera uppgifter parallellt
- Noggrann och har ett gott ordningssinne
- Ansvarskännande och tycker om att samarbeta för att nå bästa lösning


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-0908980 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 22 September 2023. Urvalsprocessen startar vecka 32.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt!Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.

Fler från samma arbetsgivare