Stationschef till Preem i Kalmar

Stationschef till Preem i Kalmar

Lockas du av en varierad vardag med driftansvar för en verksamhet? Nu söker Preem en stationschef till Kalmar.

Vill du driva en station och utveckla ett framgångsrikt team? Vill du sätta din prägel på stationen i Kalmar? Här får du möjligheten till en rolig kundfokuserad vardag. Ta chansen och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här får du vara med och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag. Hos oss blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som stationschef är du Preems ansikte utåt. Du är en viktig ambassadör för vårt varumärke och brinner för att skapa starka kundrelationer!

Dina arbetsuppgifter

Som stationschef på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet och försäljning. Du driver och utvecklar din station samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

Du kommer att vara ansvarig för:
  • personal och rekrytering
  • inköp och myndighetskrav för butiksverksamheten
  • driva försäljningen
  • genomföra aktiviteter kopplade till kampanjer
  • budget och resultat
  • service
Värt att veta

På stationen i Kalmar är det fem anställda. Stationen har ett bra läge längs med E22:an vid infarten till Kalmar. Stationen har ett stort utbud på biltvätt och gör det själv tvätt. Förutom det vanliga butiks och café sortimentet har stationen även släputhyrning. Stationen har goda förutsättningar att växa ytterligare och det finns goda möjligheter för utveckling av stationen. Öppettider : Vardagar 06:00-20:00 Helger 08:00-20:00

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:
  • ledarskap
  • sälj
  • service
Du bör ha viljan och drivet att kunna utveckla dina medarbetare och butiken. Har du erfarenhet av att driva eget företag är detta starkt meriterande och en fördel för rollen.

Du behöver vara kunnig i ekonomi och ta ansvar för stationens omsättning och resultat.
Som stationschef hos oss är du aktiv i det dagliga arbetet, är inte rädd för "att kavla upp armarna" och hjälpa till där det behövs.

Viktigt för rollen är att ha förmågan att skapa en god arbetsmiljö och att få sina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en trivsam och lönsam station. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Paula Claesson
Email Mejla Paula Claesson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Lead
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/