Hoppa till innehåll
Plantasjen logotyp

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos oss på Plantagen året ut!

Ansök nu
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos oss som säljmedarbetare med fokus kassa under 2023!

Arbetsuppgifter
Som säljmedarbetare hos oss är huvudfokus att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Kassarbete; där du aktivt arbetar med att ge våra kunder ett riktigt bra avslut på sin köpupplevelse
  • Sälj-och kundvägledning
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer
Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö. En tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen är meriterande. Även tidigare kassavana ses som ett stort plus.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som säljmedarbetare hos oss är du utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor. Du har ett starkt växtintresse och delar gärna med dig av din kunskap.

Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning.

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende. Att möta nya människor är något du tycker är kul och du söker gärna upp kunden.

Du har ett starkt växtintresse

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja, med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samt en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är 3,5tim i veckan med start omgående året ut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är 27 maj men vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare