REDOVISNINGSEKONOM

REDOVISNINGSEKONOM

REDOVISNINGSEKONOM TILL MODIG MACHINE TOOL KALMAR

Nu söker vi Dig som gillar att ha ordning på siffror och som trivs i en växande organisation med engagerade kollegor.

Hos oss är alla med och formar vår verksamhet, vi tror att en plats där alla får bidra är en plats där man trivs och utvecklas tillsammans. På MODIG jobbar vi dagligen med innovation, att ligga i framkant med teknologi för att utveckla nya lösningar för våra kunder. Det är också utveckling av vårt arbete, vi gillar att ta ansvar och vi ser till att våra lösningar gör våra kunder är framgångsrika, det gör oss stolta!

Vår ekonomiavdelning är ett härligt team på tre personer som arbetar med ekonomistyrning där du kompletterar och förstärker med din redovisningsprofil. Som ekonom hos oss så arbetar du huvudsakligen med löpande redovisning för företagsgruppen, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra. Du upprättar månadsbokslut, hanterar bokföring och kontoavstämningar samt utför likviditetsprognoser. Med andra ord är det många varierande uppgifter som gör att ditt arbete är omväxlande.

Vi tror att nedan stämmer in på dig:
  • Relevant akademisk examen
  • Erfarenhet av kvalificerad koncernredovisning
  • Använder Excel som verktyg
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
  • Noggrann och strukturerad
  • Kommunikativ lagspelare
Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat så vänta inte med att skicka din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ekonomichef Annelie Sparring på 076-881 17 97 eller HR chef Heléne Gustafsson på 072-995 07 80.

Skicka ditt CV och personliga brev till career@modig.se, markera din ansökan med "Redovisningsekonom"
Mer info
Kontaktperson Heléne Gustafsson
Telefon 072-995 07 80
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modig.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modig Machine Tool är ett familjeägt företag som är känt som världens ledande tillverkare av skräddarsydda premiummaskiner för bland annat flyg- och bilindustrin. Vårt starka engagemang för kvalitet belönas med beställningar från ledande OEM- och Tier-1-företag. MODIG skapar innovation. MODIG skiljer sig från konkurrenterna genom en integrerad lösning som inkluderar problemlösning, skräddarsydd tillverkning, testning, utbildning och löpande teknisk kundsupport. Det finns inget utrymme för kompromisser i MODIG's kvalitet. Läs mer på www.modig.se