Hoppa till innehåll
Är du Serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder? Då kanske du är vår nästa Kundmottagare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt. Du behöver ha sinne för struktur och god datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus för oss om du har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare.
Kundmöten, administration och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Då vi är ett glatt team där teamkänslan är hög, så är de viktigt att du kan arbeta i grupp.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande servicebranscher
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet gentemot våra kunder
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

"Din placering är på vår verkstad i Kalmar där du kommer att arbeta tillsammans med mekaniker, verkstadschef, kundmottagare och reservdels- och lageransvarig. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anders Karlsson på andreas.karlsson@maltemanson.com.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är en verkstadskedja där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 17 anläggningar. Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept - Malte City - med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar upp till 3,5 ton. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 185 och omsättningen på årsbasis beräknas till drygt 400 MSEK 2023.
https://maltemanson.com/