Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Projektansvarig montör sökes till Wärtsilä i Kalmar!

Ansök nu
Vill du jobba dagtid i centrala Kalmar? Har du monteringserfarenhet och även svetsat tidigare? Här erbjuds du ett utvecklande arbete med riktigt bra kollegor! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Din titel blir "ledande montör" och du blir en del av ett riktigt bra team, med kompisanda. Du erbjuds ett varierande och utvecklande arbete. Här ser du till att tidsramar och kostnader hålls samt ser till att projektets alla delar håller den kvalitet som är tänkt. Det är ett fysiskt arbete där du både är operativ av byggandet av gasreningsanläggningarna och spindeln i nätet där du bokar in och planerar expertkompetens som behövs vid valda delar.

Vi söker dig som har lätt för att inta "ett helikopterperspektiv" för vad som ska göras. Konkreta exempel på arbetsuppgifter är: leda och fördela arbetet mellan interna och externa resurser för ca 3 personer. Svetsning av detaljer i rostfritt stål (som ej kräver certifierad svetsare, men erfarenhet). Driva förbättringsförslag, ritningsläsning samt montering av svetsade rör i rostfritt stål, ventiler, pumpar, värmeväxlare och kompressorer. Efter sex månader, om allting fungerar bra, kommer du bli erbjuden en fast tjänst.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av montering och/eller underhållsarbete
  • Teknisk/bygg/industri utbildning (meriterande)
  • Erfarenhet av svetsning av rostfritt stål
  • Licens för Truck A, B + Travers
  • God datorvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
Bakgrund
Vi tror att du som söker är en händig och tekniskt lagd person. Du har erfarenhet från industrijobb och kanske ägnar du din fritid till att meka, skruva och bygga? Som person tror vi du är social, driven och ansvarstagande.

Information
Dagtid kl. 7 - 16, måndag - fredag/ Kalmar

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning.
Mer info
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget heter Wärtsilä Biogas Solution. Dom bygger nyckelfärdiga gasreningsanläggningar främst för biogas. Här kommer du till en lärande och ambitiös organisation. Du blir en del av ett fantastiskt team som nu söker en ny kollega med gemensam passion för teknik och en hållbar framtid.

I denna rekrytering har företaget valt att samarbeta med Lernia, alla frågor samt ansökningar går via Lernia. Har du frågor om tjänsten eller vill presentera dig, går det bra att kontakta Frida Pålsson, frida.palsson@lernia.se, 072 254 00 85.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare