Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lernia söker Sommarpersonal till KLS

Ansök nu
Ta chansen att arbeta inom Livsmedelsindustrin! Nu tar tar vi på Lernia emot såväl nya som erfarna personer som vill jobba inom livsmedelsindustrin på KLS i sommar, med goda chanser till förlängd anställning för de som utför goda prestationer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning just du hamnar på. Huvudsakliga arbetsuppgifter innehåller kryddning och paketering av kött.

Formella krav
  • Inga förkunskaper krävs
  • Förstå och göra sig förstådd på svenska.
Meriterande
  • Truckkort A B
  • Knivvana
  • Tidigare erfarenhet av slakt/styckning
  • Jägare
Omfattning

Arbetet förväntas pågå heltid, måndag - fredag, antingen dagtid eller 2-skift med ständig förmiddag eller eftermiddag. Du ska kunna arbeta hela perioden mellan v 24 - v 33. För rätt person finns det möjligheter till förlängning hos Lernias andra kundföretag.

Personliga egenskaper

Då jobbet inte kräver formella kunskaper kommer det läggas större vikt på dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en arbetsvillig person som är ok med att arbeta med styckning, tillagning och paketering av både gris och ko. Detta i en miljö som är sval där det kräver god fysisk förmåga samt att du kan hålla ett högre tempo.

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för tjänsten. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi har inte möjlighet att ta emot samtal under processen, har du frågor är du välkommen att mejla till bemanning.kalmar@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 15 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare